Stylista

StylistaBörjade titta på RealitySerien Stylista idag. Ni vet, serien där ett antal modeintresserade journalister skall tävla om en plats på ELLE Magazine!

Mina tankar när jag ser serien går som utlovat till Djävulen bär Prada, men även till serien Ugly Betty, en av mina favoritserier. Betty börjar, precis som deltagarna får göra, som assistent som sedan får jobba sig uppåt i modekarriären. Och visst är det kul att se deltagarna bli totalsågade ibland. Muahah :)

Jag har alltid varit en riktig sucker för reality serier och givetvis föll detta mig i smaken. Det blir till att fortsätta följa denna spännande och udda show!

Rekomenderas!Over and Out
Millivanilli

Mobilmysterier

Stöld Jag kan nog uppfattas som en rätt virrig och lite allmänt o-samlad. I och med detta är det väl ingen som blir förvånad över att min mobil inte längre finns i min ägo.

Det var på bussresan in till körskolan klockan åtta på morgonen som den, antagligen, slank ur min byxficka. Man vet ju hur lätt sådant händer.

Precis när jag gått av märker jag att den inte finns i min ficka. Jag börjar springa (!) ner till resecentrum där bussen har sin slutstation. Jag ser då precis bussen åka iväg för att parkera i bussgaraget, så jag hoppar in till informationsdisken och de roppar genom radion på busschauffören som lovar att leta igenom bussen när han kommer fram.

Tyvärr fanns ingen mobil där.

Det är helt sjukt. Någon tog den alltså medan jag satt där, eller norpade åt sig den på sista hållplatsen efter att jag gått av på hållplatsen precis innan. Sådant stör mig, -Speciellt när jag själv har lämnat tillbaka ett antal bort tappade mobiler som andra tappat och jag/vi hittat. Är det inte tänkt att man ska få tillbaka det man ger här i livet?

Bah. Hoppet har väl inte helt övergett mig och jag ringer nog till bussbolaget imorgon också.. Jag saknar min Sony Ericsson.

Även om lite hopp finns köpte jag i alla fall en ny mobil idag, det är lite lätt jobbigt utan mobil, speciellt på valborg och när man har ett jobb som kan ringa när som hellst. Världen börjar repa sig långsamt.. ;)

Samsung L700

Blogg Bad!

Tumme nerEfter att ha läst listan på vad som är en dålig blogg (funnen på Blogg.se´s första sida för ett par dagar sedan) tror jag att jag i alla fall uppfyller 90% av den.
Woho.
Men nu är jag ju inte en dead-serious-bloggare :>
En design vore nice tho.

Massa G

masageIgår vad jag på massage, det var grymt skönt, mina 30 minuter bara flög iväg. Har ofta ont i Axlarna och Nacken, - tror det är en nördskada. :p

Anyway. Att gå på massage kostar inte speciellt mycket (runt 300kr för en halvtimma är standard), alla kan väl unna sig det någon gång ibland. Det känns ju så härligt lyxigt på något sätt, och vem tycker inte om att ta hand om sig själv lite, oavsett om det är att få massage, fixa naglarna eller köpa nya kläder. :)


Massage
Salong Fame, Linköping
250:-  för 30 minuter

Step 5

Blekning av håret.

När blekningen var färdig, efter mycket slit och kli i hårbotten fick jag en chock när jag såg i spegeln.

"Inte trodde jag att jag skulle se ut såhär...oj... "

Dels var håret blött, bakåtslickat, lite oranget och sminket var inte i sin ordning heller, så hela situationen späddes väl på mer än nödvändigt. Såg direkt hur flera tusen blev som slängt i sjön när jag färgade tillbaka till svart igen på en gång.

Dock skulle räddningen bli en toning som skulle ge det lite gul-aktiga i håret en finare vit skiftning. Och visst, vilken skillnad det blev!

Just nu är håret knallvitt i hårbotten, längderna blonda - lite gulare än botten, men ändå helt okej. Underhåret som till en början var rött har fortfarande lite pigment kvar, men inget som stör - Ljust är det ju i alla fall.. Nu tar det nog bara en stund att vänja sig. :)

Blir en före och efter bild på hela kalaset så småningom ^^,

Pic
Ljuset är lite gult
blond
Facts 4 WoW Nerds!

FigurePrints screenshot
Nördinfo!

För de som är lite små galna i World of Warcraft vill jag bara säga att nu kan man inte bara köpa alla characters som prydnadsfigurer - Nu kan man även få sin egna gubbe!

Du hämtar bara din karaktär, tagen från Armory och sedan väljer du vilken pose du vill ha- det finns väl ett 20-30 tal olika poser, vilket underlag den ska stå på (gillar den klassiska boxen :P ) och vad som ska synnas av gearet (helm, cloak, tabard etc)
Du får gubben hemskickad i snygg förpackning och med Namnet synligt på underlaget! :)

På sidan kan även du se ett mindre klipp om hur de tillverkas, mycket intressant och fascinerande.

Så härligt nördigt! Snacka om att jag är sugen!


KLICKA HÄR för att komma till sidan.


Deklaration 09

DeklarationspapperNu har jag skickat in min första deklaration!

Det finns fyra olika tillvägagångssätt när man ska skicka in sin deklaration. Om man nu inte ska hålla på med ändringar och sådant, vilket jag inte behövde. Sms, Telefonsamtal, via Internet eller vanligt brev. Jag skickade in min med ett SMS. Det var hur lätt som helst och fick bekräftelse bara några sekunder efter att jag skickat det.

Smidigt. Nu är det bara till att inkassera semestertillskottet... :)

Over and Out
Millen

Påsken

Påskpynt 09

Älskar den halvt misshandlade kycklingen x)
Tuffsig Kyckling

feather bluueblommor

Kinder Surprise

Kinder toyUnder min uppesittarkväll igår käkade jag ett klassiskt Kinderägg. Det var väl egentligen tänkt att vara till dedär påskkärrigarna, som inte kom under skärtorsdagen skulle ha fått dem. Men ja, blåkulla måste ha gått i konkurs för många år sedan nu.

Kinderägg var ett måste på lördagar för mig som liten. Höjden av lycka var när man fick ett 3pack aldeles för sig själv! Jag har aldrig gillat chokladen, men det var alltid lika spännande att se vad som döljde sig innuti den lilla plastbubblan. Fick man ett pussel var det samma som att dra en nitlott, medan pingvinerna och krokodilerna var första vinst. Leksakerna var verkligen roliga! (Ja, jag har faktiskt en liten samling sparad med favoriterna haha).

De senaste två gångerna jag blivit nostalgisk i affären och köpt ett ägg har det alltid blivet platt fall av det hela. Chokladen slänger jag eller ger bort, och leksaken däri förstår jag mig aldrig på. Som den igår, Någon grön ihålig gummigrej. (pic)  :S Det kunde väl åtminstånde ha varit en krita? Nej, jagKinderpapper förstod inte alls vad jag skulle ha den till, och bilden man fick med, som brukade vara en beskrivning (!) gjorde mig inte klokare.

Det var bättre förr...

Jubileums Kronan 2009

Sveriges enkrona 09 Tog emot denna för ett par dagar sedan när jag jobbade.
Från början trodde jag att det var en Euro och sade att vi nog inte tog emot dem i affären. :p
Efter en närmare titt visade det ju sig vara 2009 års krona!
Lustig baksida va?

Anledningen till denna krona är att det iår är 200 år sedan Finland skiljde sig från sverige.

Baksidan, ränderna, ska symbolisera havet mellan Sverige och Finland. Runt kanterna finns texten;

Den underbara sagan om ett land på andra sidan hafvet.
Sverige 1809. 1kr. 2009 Finland.

Framsidan ser ut som vanligt med vår kung Carl XVI Gustav.


Riktigt cool krona, alltid lika trevligt med förändringar i det som
 sett likadant ut sedan våra födelseår.

Over and Out
Millen

Foodz

Wook foodzJo, jag har faktiskt följt min plan att försöka laga mat ibland. Annat än makaroner och pommes. Jag har hittils avverkat pannkakor, lasagne och här kycklingwook. Nu kanske det inte smakar som att årets kock har lagat det, men vart ska man börja om inte i den ena änden?

Förslag på annat lätt, och gott att fixa?

Talang

Vad skulle du framföra om du var tvungen att ställa upp i talang 2010?

Tanken slog mig när jag råkade springa förbi reklamen för programmet. Jag har ingen aning om vad jag skulle tävla i; jag kan inte sjunga, jonglera, dansa eller äta 100 korvar på 2 minuter...

Nej Talang blir nog bäst med mig framför teven. Alltid lika roligt att fascineras alternativt skratta åt deltagarna :)

En av favoritdeltagarna genom åren är helt klart Popparen Baby bang;Kenny Starfighter


Jag måste se Kenny Starfighter filmen! :DLAN


Har suttit på mini- Lan nu några dagar i början av veckan.
Skön introduktion på påsken!
Var för att umgås med kompisar och ta avsked av Jon -
som åker till England på måndag, och självklart för att nöta! (spela)

DH
Pic från DreamHack. Sveriges största LANParty


För de som inte vet vad ett Lan är;
Local Area Network
Ett antal datoranvändare kopplar ihop sina datorer för att spela datorspel emotvarandra, alternativt dela filer. Framför allt är det en social tillställning och på de större LANen arrangeras ofta events och tävlingar som inte ens har med datorer att göra.

På de större Lanen träffar man ofta nya vänner, (kanske personer du mött i spelet) visar upp flashiga funktioner på datorn och annat spännande.

Det mest kända lanet är Dreamhack, som annordnas 2 gånger om året på Elmia, Jönköping.


Vi var dock bara ca 6 personer och annordnade inga större grejer.
Vi umgicks och spelade tillsammans helt enkelt :)


Over and Out
Mill

Back in Azeroth

Wow icon Jag har aktiverat mitt World of Warcraft konto igen,
därav denna ouppdaterade blogg.

Hur många gånger har man inte hört tjejer klaga över att
deras pojkvänner sitter och spelar WoW hela dagarna?

Vad är det som får oss spelare att gå tillbaka till detta spel,
trots att vi sedan länge sagt att vi är trötta på det?


Ruyo sweetnutDet jag tror är den "beroendeframkallande" delen i det hela är känslan av att "vinna". Det är ju som ett lotteri du kan påverka själv. Du kan hela tiden uppnå dina mål och göra framgång, det enda du behöver satsa är din tid, och det gör man, -utan att ens märka det själv.

I detta spel kan man spela hela dagen, men när dagen är slut är det ändå som att man har stått och stampat på samma ställe hela tiden. Som att man knappt rört sina characters.. Det är just det att tiden verkligen springer i väg, att saker nästan går i realtid i spelet som gör att många glömmer bort vad som finns utanför; vänner, partner, skola, jobb.

Att man i spelet, online, kan skapa en helt ny gemenskap, en umgängeskrets med likasinnande är ytterliga en faktor som gör att man fastnar. Vem skulle frivilligt överge vänner de pratar med varje dag, hela dagar/nätter?Ruya and macawNu vill jag inte låta som en av dedär paranoida människorna som tycker att dataspel på något sätt är dåligt! Dataspel är grymt! Detta är bara saker jag själv kunnat konstatera efter 3 års spelade av just World of Warcraft. Jag tror det är viktigt att just kunna skilja på vad om är viktigt i livet och vad som egentligen bara är pixlar.

Men usch. Jag är verkligen kluven, spelet är skit samtidigt som det rockar skiten ur andra fritidsintressen. Många av de spelande vännerna jag har känner samma sak, det är tråkigt och enformigt, men något håller dem i alla fall kvar...


Nej nu ska jag åtegå till mitt farmande.
Over and Out
NerdyMill


RSS 2.0